Вашият сайт
за запознанства

Регистрирани: 15511

ПОМОЩ

Често задавани въпроси

1. Как да си сменя e-mail адреса или паролата?
2. Защо ми е изтрит профилът?
3. Как мога да променя личните си данни и предпочитанията за партньора?
4. Как да кача свои снимки?
5. Защо да кача свои снимки?
6. Защо да се регистрирам?
7. Как да направя контакт с друг потребител?
8. Как да търся потребители?
9. Как да блокирам потребител?
10. Какво представлява двупосочното търсене?
11. Как да участвам в класацията?
12. Какво е "флирт"?
13. Възможно ли е да скрия профила си и другите потребители да не ме виждат?
14. Защо при регистрация трябва да попълня e-mail и ще се вижда ли той от другите потребители?
15. Как мога да прекратя членството си или да изтрия профила си?

Теми

» Регистрация
» Профил
» Настройки
» Поща
» Списък "Приятели"
» Списък "Блокирани"
» Статистика
» Търсене
» Галерия
» Кой е онлайн
» Класация
» Рожденници


Често задавани въпроси

1. Как да си сменя e-mail адреса или паролата?
Като изберете меню "Профил" и после подменю "Промяна на данни".
2. Защо ми е изтрит профилът?
iloveyou.bg си запазва правото да изтрива профили с неприлично, обидно съдържание или неотговарящо на условията на сайта.
3. Как мога да променя личните си данни и предпочитанията за партньора?
Промяната на личните данни и предпочитания става от меню "Профил". Там можете да видите и как изглежда вашият профил.
4. Как да кача свои снимки?
Можете да качите ваши снимки, да изтриете вече качени или да добавите нови от меню "Профил", подменю "Снимки". Преди това прочетете изискванията за вида на снимките.
При затруднения с качването на снимките можете да ни изпратите e-mail на адрес photos@iloveyou.bg, съдържащ снимките и потребителското ви име.
Забележка:  Ще бъдат качвани само снимки, пристигащи от e-mail, с който сте регистрирани на сайта.
5. Защо да кача свои снимки?
Помогнете ни да направим сайта чист, приятен, интелигентен и стилен.
Ето как: нашият сърдечен и приятелски съвет е Вашият профил да има стилна и елегантна снимка.
Това е:
 • единственият начин да участвувате в класацията, профили без снимка няма да могат да участвуват;
 • шанс да бъдете на първа страница на сайта, там профили без снимки няма да се появяват;
 • сигурност, че Вашият профил ще бъде винаги в iloveyou.bg, тъй като при всички случаи след време в сайта няма да бъдат допускани профили без снимки.
6. Защо да се регистрирам?
Регистрацията и попълването на профила ви ще ви позволи да:
 • ползвате лична пощенска кутия;
 • участвате в класациите и да намерите много нови приятели;
 • получавате по e-mail известие за нови съобщения и нови потребители;
 • ползвате всички възможности за търсене;
 • следите интереса към вашия профил чрез удобна статистика.
7. Как да направя контакт с друг потребител?
След като намерите профил, който ви допада, можете да направите контакт, като изпратите лично съобщение или флирт. Също така можете да го добавите във вашия списък с приятели и да гласувате за него.
8. Как да търся потребители?
Можете да използвате различните възможности за търсене на сайта, както и да разгледате класацията на потребителите по рейтинг, активност, кой е онлайн в момента и потребителите, които имат рожден ден към текущата дата.
9. Как да блокирам потребител?
Можете да блокирате потребител, като изберете "Блокирай" от неговия профил.
10. Какво представлява двупосочното търсене?
Взаимоотношенията са "двупосочни", т.е. значение има не само вашето мнение и изискване към партньора, но и неговото. При двупосочното търсене се взимат предвид предпочитанията ви за партньора, както и това дали вие отговаряте на неговите.
11. Как да участвам в класацията?
Класацията по рейтинг се формира от общия брой събрани гласове. За да участвате в класацията е необходимо до имате качена основна снимка. Можете да гласувате за даден потребител, като изберете "Гласувай" от неговия профил. Всеки може да гласува само по един път за даден потребител.
Класацията "Най-активен потребител" се определя от броя изпратени съобщения/флиртове, броя гласувания и добавени потребители в "Приятели". И двете класации са месечни. Нулират се на всяко 1-во число от месеца.
12. Какво е "флирт"?
Флиртът е бърз и забавен начин да покажете, че проявявате интерес към някого. Изберете един от нашия списък с флиртове и го изпратете на желания човек. Флиртът се получава като писмо в пощенската кутия.
13. Възможно ли е да скрия профила си и другите потребители да не ме виждат?
Да, възможно е. Това може да направите от меню "Настройки". Вашият профил няма да се вижда в резултатите от търсене, класация, галерия. Потребителите няма да могат да разберат, че сте разглеждали техния профил. Видими сте само за потребителите добавени във Вашият списък "Приятели".
14. Защо при регистрация трябва да попълня e-mail и ще се вижда ли той от другите потребители?
Вашият e-mail няма да се вижда от другите потребители и няма да бъде предоставян при никакви обстоятелства на трети лица. На него ще ви изпратим паролата, ако сте я забравили, или периодично (по ваше желание) снимки на нови членове, отговарящи на вашите изисквания.
15. Как мога да прекратя членството си или да изтрия профила си?
Изберете меню "Настройки" и после натиснете линка "Желая да прекратя членството си в iloveyou.bg". Вашият профил ще бъде изтрит и няма да можете да ползвате повече услугите на сайта.


Теми

Регистрация
Регистрацията е бърза и лесна. Тя преминава в две стъпки. За да можете да ползвате пълните възможности на сайта и за да имате реален шанс за запознанство, е желателно да попълните пълния си профил и предпочитанията за партньора. Можете да качите ваши снимки, да изтриете вече качени или да добавите нови от меню "Профил", подменю "Снимки".
Вашето потребителско име и парола ще бъдат използвани за влизане в сайта. Пазете ги на сигурно място и не ги давайте на други лица. iloveyou.bg не събира лични данни като истински имена, адреси, телефони и т.н. Не включвайте тази информация във вашия профил.
Личен профил
 • преглед - Тук можете да видите как изглежда вашият профил. Ако желаете да направите някакви промени, изберете "промяна на данни", "за желания партньор" или "снимки".
 • промяна на данни - Тук можете да попълните или да промените личните си данни и предпочитания.
 • за желания партньор - За да ползвате двупосочното търсене и фина настройка на резултатите, е необходимо да сте попълнили този раздел. Опишете желаната половинка.
 • снимки - Тук можете да качите ваши снимки, да изтриете вече качени или да добавите нови.
  Основната снимка се показва във вашия съкратен профил, "Галерия" и "Класация", а останалите могат да се видят от пълния профил. Максималният брой снимки е 4. Всяка снимка се проверява, преди да стане видима за всички потребители. Това отнема най-много 48 часа. Вдясно от всяка снимка можете да видите нейния статус - "активна" (т.е. вижда се от всички), "проверява се" и "неодобрена. Прочетете изискванията за вида на снимките.
Настройки
 • Уведомяване за нови съобщения - изберете тази опция, ако желаете да получавате e-mail при всяко ново съобщение.
 • Уведомяване за нови потребители - изберете тази опция, ако желаете да получавате периодично e-mail при регистрирането на нови потребители, отговарящи на вашите изисквания. По всяко време можете да промените тези предпочитания от меню "Личен профил" и подменю "За желания партньор".
 • Скриване на профил - вашият профил няма да се вижда в резултатите от търсене, класация, галерия. Потребителите няма да могат да разберат, че сте разглеждали техния профил. Видими сте само за потребителите добавени във Вашият списък "Приятели". Имайте предвид обаче, че само ако вашият профил е видим, ще имате реален шанс да бъдете забелязани и да направите контакт с други хора.
 • Прекратяване на членство - изберете тази опция, ако желаете вашият профил да бъде изтрит и да прекратите членството си в сайта.
Поща
 • Получени съобщения - в тази папка се намират флиртовете и съобщенията, изпратени от други потребители до вас.
 • Изпратени съобщения - По желание копия от всички съобщения, които вие изпращате, могат да се съхраняват в тази папка.
 • Напиши съобщение - от тази страница можете да пращате съобщения до другите потребители на сайта. Въведете потребителското име на получателя (или го изберете от падащото меню "Приятели"), темата и съдържанието на писмото.
 • Кошче - всяко изтрито писмо се премества в тази папка. През определен период от време информацията в нея автоматично се изтрива.
Списък "Приятели"
В списък "Приятели" може да добавите тези потребители, с които най-често контактувате или просто са ви симпатични. Това може да стане от всеки профил, като изберете "Добави в приятели". По-късно, ако решите, може да го извадите от там.
Списък "Блокирани"
Ако не желаете да получавате повече съобщения или флиртове от даден потребител, добавете го в списък "Блокирани". Това може да стане от неговия профил, като изберете "Блокирай". По-късно, ако решите, може да го извадите от там.
Статистика
Статистиката съдържа полезна информация за вашата активност на сайта. Можете да проверите:
 • потребителите, на които сте писали, флиртували, добавили в "Приятели", добавили в "Блокирани", рагледали профила.
 • потребителите, които са ви писали, флиртували с вас, добавили в "Приятели", добавили в "Блокирани", рагледали профила ви.
Информацията, с изключение на списък "Приятели" и "Блокирани", се нулира всеки месец.
Търсене на профили
 • Разширено търсене - с него можете да направите фина настройка и да стесните получените резултати, така че да отговарят в най-голяма степен на вашите изисквания. Ако не получавате никакви резултати, пробвайте да намалите броя на включените критерии. Всички резултати могат да се сортират за по-голямо удобство по различни критерии.
 • Двупосочно търсене - взимат се предвид предпочитанията ви за партньора, както и това дали вие отговаряте на неговите. За да го ползвате, е необходимо да сте попълнили предпочитанията за партньора. Това става от меню "Профил" и подменю "За желания партньор".
 • По име - срещнали сте някого и сте запомнили неговото име? Това е един от начините да го намерите отново. Друг вариант е да проверите разгледаните профили в "Статистика" или вашият списък "Приятели", ако сте го добавили там.
Галерия
Галерията представлява бърз и удобен начин да разгледате снимките на потребителите с минимален обем допълнителна информация. Ако някой ви заинтригува, можете да разгледате пълния му профил, като натиснете върху снимката или името му.
Кой е онлайн
Това е списък на всички регистрирани потребители, които са на сайта към настоящия момент.
Класация
Класацията по рейтинг се формира от общия брой събрани гласове. Можете да гласувате за даден потребител, като изберете "Гласувай" от неговия профил. Всеки може да гласува само по един път за даден потребител.
Класацията "Най-активен потребител" се определя от броя изпратени съобщения/флиртове, гласувания и добавени потребители в "Приятели". И двете класации са месечни.
Рожденници
Това е списък на всички регистрирани потребители, които имат рожден ден на текущата дата.


 

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ


* Потребител

* Парола
Забравена парола   |   РЕГИСТРАЦИЯ
ЕРОТИЧНИ КЪСМЕТЧЕТА :)

Мъж-жена

Жената трябва да върви до мъжа. И да го подкрепя. И да не дава лоша дума да се каже за него!... » прочети
Коментари (0)  |  Видяна (1321)

ДНЕС ще живея бавно.....

ДНЕС ще живея бавно. Ще се наслаждавам на всеки един миг. Ще се усмихвам повече. И ще мисля само за хубави... » прочети
Коментари (2)  |  Видяна (320)